1
Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2
Do mísy vsypte obě mouky, 24 g škrobu, 45 ml medu, sůl a studené máslo nakrájené na kostičky. Promíchejte, až vznikne drobenka. Přidejte vodu a opět promíchejte.
3
Dvě třetiny těsta zatlačte na dno formy o průměru 22 cm a vložte na 10 minut do trouby. Nechte vychladnout.
4
Vložte do hrnce 70 ml medu, vypeckované třešně a citronovou šťávu. Přiveďte k varu a nechte 15 minut probublávat. Vsypte škrob a povařte ještě 2–3 minuty.
5
Vlijte na těsto a zasypte zbývající třetinou těsta. Pečte 25 minut.
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Plech vyložte pečicím papírem.
2
Do mísy vsypte obě mouky, 24 g škrobu, 45 ml medu, sůl a studené máslo nakrájené na kostičky. Promíchejte, až vznikne drobenka. Přidejte vodu a opět promíchejte.
3
Dvě třetiny těsta zatlačte na dno formy o průměru 22 cm a vložte na 10 minut do trouby. Nechte vychladnout.
4
Vložte do hrnce 70 ml medu, vypeckované třešně a citronovou šťávu. Přiveďte k varu a nechte 15 minut probublávat. Vsypte škrob a povařte ještě 2–3 minuty.
5
Vlijte na těsto a zasypte zbývající třetinou těsta. Pečte 25 minut.