1
Připravte si nejdříve sirup. V hrnci smíchejte vodu s cukrem a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte lehce probublávat, až se všechen cukr rozpustí.
2
Do mixéru vložte omyté a vypeckované třešně, 20 g třešní ponechte na ozdobu v celku, vlijte připravený sirup a přidejte 2 lžičky citronové šťávy. Vše rozmixujte dohladka.
3
Směs přelijte do uzavíratelné plastové misky a dejte zamrazit. Pravidelně po 2 hodinách směs vyndejte a prošlehejte metličkou. Takto opakujte 3-4×.
4
Servírujte zmrzlinovou naběračkou nebo lžící do skleněných misek a ozdobte zbylými třešněmi.
1
Připravte si nejdříve sirup. V hrnci smíchejte vodu s cukrem a přiveďte k varu. Stáhněte plamen a nechte lehce probublávat, až se všechen cukr rozpustí.
2
Do mixéru vložte omyté a vypeckované třešně, 20 g třešní ponechte na ozdobu v celku, vlijte připravený sirup a přidejte 2 lžičky citronové šťávy. Vše rozmixujte dohladka.
3
Směs přelijte do uzavíratelné plastové misky a dejte zamrazit. Pravidelně po 2 hodinách směs vyndejte a prošlehejte metličkou. Takto opakujte 3-4×.
4
Servírujte zmrzlinovou naběračkou nebo lžící do skleněných misek a ozdobte zbylými třešněmi.