Ohnivé Španělsko nabízí přímořská letoviska, hory i nekonečné večery v rytmu flamenka. Než odjedete na dovolenou, vyzkoušejte uvařit místní speciality u vás v kuchyni a vychutnejte si je jako temperamentní Španělé – v dobré společnosti a s požitkem.
Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Španělská
Vegetariánské
Příloha
Ingredience
Složení
1 porcí
Mandle loupané 50 g
Olej olivový 2 plž
Toastový chléb světlý 2 ks
Česnek 4 strouž.
Paprika nakládaná 1 ks
Rajčata v plechovce 400 g
Vinný bílý ocet 1 plž
Chilli mleté 1 člž
Červené víno 150 ml
Pepř
Sůl
Paprika mletá sladká 1 člž
Mandle loupané 50 g
Olej olivový 2 plž
Toastový chléb světlý 2 ks
Česnek 4 strouž.
Paprika nakládaná 1 ks
Rajčata v plechovce 400 g
Vinný bílý ocet 1 plž
Chilli mleté 1 člž
Červené víno 150 ml
Pepř
Sůl
Paprika mletá sladká 1 člž
Příprava
1
Mandle opražte na 1 lžíci oleje dozlatova.
2
Toustový chléb nakrájejte na kostičky a nasucho opečte.
3
Rozmixujte toustový chléb se zbývajícím olejem a postupně přidávejte další suroviny. Podávejte na opečeném chlebu nebo k masu.
1
Mandle opražte na 1 lžíci oleje dozlatova.
2
Toustový chléb nakrájejte na kostičky a nasucho opečte.
3
Rozmixujte toustový chléb se zbývajícím olejem a postupně přidávejte další suroviny. Podávejte na opečeném chlebu nebo k masu.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!