1
Celery oloupejte a nakrájejte zhruba na 1 cm silná koleka. Vařte 5 minut v 1 litru vroucí vody s bujonem. Vyjměte a nechte okapat.
3
V hlubokém talíři vidličkou vyšlehejte vejce s moukou, mlékem, špetkou soli a pepřem do konzistence hustšího těstíčka. Celer obalte a smažte z obou stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku. Slijte zbylý olej a pánev vytřete dosucha.
4
Nahrubo nasekané ořechy opražte. Cibuli nakrájejte na tenká kolečka, rajčata na kousky a petrželku nadrobno. V misce vyšlehejte olej, ocet, sůl a pepř. Promíchejte se zeleninou a ozdobte ořechy.
5
Řízečky podávejte posypané tymiánem, s rajčatovým salátem.
1
Celery oloupejte a nakrájejte zhruba na 1 cm silná koleka. Vařte 5 minut v 1 litru vroucí vody s bujonem. Vyjměte a nechte okapat.
3
V hlubokém talíři vidličkou vyšlehejte vejce s moukou, mlékem, špetkou soli a pepřem do konzistence hustšího těstíčka. Celer obalte a smažte z obou stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku. Slijte zbylý olej a pánev vytřete dosucha.
4
Nahrubo nasekané ořechy opražte. Cibuli nakrájejte na tenká kolečka, rajčata na kousky a petrželku nadrobno. V misce vyšlehejte olej, ocet, sůl a pepř. Promíchejte se zeleninou a ozdobte ořechy.
5
Řízečky podávejte posypané tymiánem, s rajčatovým salátem.