1
Na mírném ohni rozehřejte v pánvi olej. Vsypte nadrobno pokrájené chilli a plátky oloupaného česneku. Restujte 1 minutu a vsypte bazalku. Promíchejte.
2
Přidejte rajčata, konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte a opepřete. Vařte na mírném ohni 15 minut.
3
Mezitím uvařte těstoviny dle návodu na obalu al dente. Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a vmíchejte ji do omáčky. Zbytek těstovin sceďte a přidejte k omáčce.
4
Podávejte posypané nasekanou čerstvou petrželkou.
1
Na mírném ohni rozehřejte v pánvi olej. Vsypte nadrobno pokrájené chilli a plátky oloupaného česneku. Restujte 1 minutu a vsypte bazalku. Promíchejte.
2
Přidejte rajčata, konzervy vypláchněte trochou vody a přilijte do pánve. Přidejte protlak, osolte a opepřete. Vařte na mírném ohni 15 minut.
3
Mezitím uvařte těstoviny dle návodu na obalu al dente. Odeberte 1 naběračku vody z těstovin a vmíchejte ji do omáčky. Zbytek těstovin sceďte a přidejte k omáčce.
4
Podávejte posypané nasekanou čerstvou petrželkou.