1
Promíchejte šťávu ze 3 limet, 4 lžíce oleje, rozmělněný česnek, římský kmín, oregano, sušený česnek, sůl a pepř. Maso zcela obalte v marinádě a dejte alespoň na 2 hodiny do chladu odležet.
2
Na rozpáleném grilu opečte steak podle preferencí propečení masa 2,5–4,5 minuty z každé strany. Před podáváním nechte ještě 10 minut zakrytý odpočinout.
3
V míse rozšlehejte olivový olej, šťávu z limet, cukr, špetku soli, pepř a najemno pokrájenou chilli papričku.
4
Mango rozpulte, vykrojte pecku, dužinu na slupce nařežte na čtverečky, promáčkněte směrem ven a dužinu odkrojte. Vsypte do mísy s dresinkem. Přidejte oloupanou a na kostičky nakrájenou okurku i najemno pokrájenou cibuli. Promíchejte a dejte do chladu odležet.
5
Steak Carne asada podávejte v nahřátých tortillách vyložených mangovým a rajčatovým salátem, se zakysanou smetanou a lístky koriandru. Lupínky nachos namáčejte do rajčatového salátu nebo zakysané smetany.
1
Promíchejte šťávu ze 3 limet, 4 lžíce oleje, rozmělněný česnek, římský kmín, oregano, sušený česnek, sůl a pepř. Maso zcela obalte v marinádě a dejte alespoň na 2 hodiny do chladu odležet.
2
Na rozpáleném grilu opečte steak podle preferencí propečení masa 2,5–4,5 minuty z každé strany. Před podáváním nechte ještě 10 minut zakrytý odpočinout.
3
V míse rozšlehejte olivový olej, šťávu z limet, cukr, špetku soli, pepř a najemno pokrájenou chilli papričku.
4
Mango rozpulte, vykrojte pecku, dužinu na slupce nařežte na čtverečky, promáčkněte směrem ven a dužinu odkrojte. Vsypte do mísy s dresinkem. Přidejte oloupanou a na kostičky nakrájenou okurku i najemno pokrájenou cibuli. Promíchejte a dejte do chladu odležet.
5
Steak Carne asada podávejte v nahřátých tortillách vyložených mangovým a rajčatovým salátem, se zakysanou smetanou a lístky koriandru. Lupínky nachos namáčejte do rajčatového salátu nebo zakysané smetany.