1
Do robotu s hnětacím hákem dejte obě mouky, sůl, droždí a olej. Robot zapněte a během hnětení postupně přilévejte vodu. Ingredience by se měly spojit v kompaktní, nelepivé těsto. Přendejte je na pomoučněnou pracovní plochu a asi deset minut těsto ručně zpracovávejte, bude postupně stále pružnější.
2
Po důkladném zpracování těsto rozdělte na 14 až 16 stejně velkých kousků. Vytvarujte bochánky, každý potřete olejem a obalte v máku, sezamu, bylinách... Skládejte těsně vedle sebe do koláčové nebo dortové formy vyložené pečicím papírem. Zakryjte je fólií, kterou potřete olejem, aby se na ni těsto nepřilepilo, a nechte asi 30 minut vykynout. Pečte je v troubě vyhřáté na 200 °C asi půl hodiny.
3
Na pomazánku nasekejte byliny a cibulky nadrobno a promíchejte s oběma sýry. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.
1
Do robotu s hnětacím hákem dejte obě mouky, sůl, droždí a olej. Robot zapněte a během hnětení postupně přilévejte vodu. Ingredience by se měly spojit v kompaktní, nelepivé těsto. Přendejte je na pomoučněnou pracovní plochu a asi deset minut těsto ručně zpracovávejte, bude postupně stále pružnější.
2
Po důkladném zpracování těsto rozdělte na 14 až 16 stejně velkých kousků. Vytvarujte bochánky, každý potřete olejem a obalte v máku, sezamu, bylinách... Skládejte těsně vedle sebe do koláčové nebo dortové formy vyložené pečicím papírem. Zakryjte je fólií, kterou potřete olejem, aby se na ni těsto nepřilepilo, a nechte asi 30 minut vykynout. Pečte je v troubě vyhřáté na 200 °C asi půl hodiny.
3
Na pomazánku nasekejte byliny a cibulky nadrobno a promíchejte s oběma sýry. Dochuťte solí a čerstvě mletým pepřem.