1
Na dvou lžících oleje zpěňte najemno nakrájenou šalotku dozlatova. Přidejte rozmělněný česnek, rozpůlená rajčata a opékejte 5 minut. Vsypte scezené fazole, restujte další 3 minuty a dejte stranou.
2
Bylinky nakrájejte najemno. Tři vejce rozšlehejte s 20 ml smetany, přisypte lžíci bylinek, sůl a pepř.
3
Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, vlijte směs a smažte 2 minuty z každé strany. Omelety naplňte rajčatovofazolovou směsí a rukolou. Postup opakujte ještě třikrát s dalšími omeletami. Podle chuti dozdobte čerstvými bylinkami.
1
Na dvou lžících oleje zpěňte najemno nakrájenou šalotku dozlatova. Přidejte rozmělněný česnek, rozpůlená rajčata a opékejte 5 minut. Vsypte scezené fazole, restujte další 3 minuty a dejte stranou.
2
Bylinky nakrájejte najemno. Tři vejce rozšlehejte s 20 ml smetany, přisypte lžíci bylinek, sůl a pepř.
3
Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, vlijte směs a smažte 2 minuty z každé strany. Omelety naplňte rajčatovofazolovou směsí a rukolou. Postup opakujte ještě třikrát s dalšími omeletami. Podle chuti dozdobte čerstvými bylinkami.