1
Rozpalte dvě pánve. Do jedné vlijte 1 a ½ lžíce oleje, do druhé ½ lžíce. Houby osolte a opepřete a vhoďte je do první pánve, ve druhé vypečte dozlatova a dokřupava slaninu. Polovinu opečených hub a slaninu odložte na talíř a udržujte v teple.
2
Rozpůlené housky opečte trochu na grilu. Pak je rozkrojenou stranou položte do pánve, kde se opékala slanina a nechte je chvilku péct dozlatova. Pak je dejte na talíř.
3
Ke zbývajícím houbám v pánvi přidejte česnek, snižte plamen a chvilku opékejte, pak přidejte smetanu a sýr a přiveďte k mírnému varu. Nechte probublávat a začněte připravovat burgery.
4
Na housky rozdělte špenátové lístky, opečené houby a plátky kuřete. Přelijte smetanovou houbovou omáčkou a navrch rozdělte opečenou slaninu. Přiklopte horní polovinou housky a podávejte.
1
Rozpalte dvě pánve. Do jedné vlijte 1 a ½ lžíce oleje, do druhé ½ lžíce. Houby osolte a opepřete a vhoďte je do první pánve, ve druhé vypečte dozlatova a dokřupava slaninu. Polovinu opečených hub a slaninu odložte na talíř a udržujte v teple.
2
Rozpůlené housky opečte trochu na grilu. Pak je rozkrojenou stranou položte do pánve, kde se opékala slanina a nechte je chvilku péct dozlatova. Pak je dejte na talíř.
3
Ke zbývajícím houbám v pánvi přidejte česnek, snižte plamen a chvilku opékejte, pak přidejte smetanu a sýr a přiveďte k mírnému varu. Nechte probublávat a začněte připravovat burgery.
4
Na housky rozdělte špenátové lístky, opečené houby a plátky kuřete. Přelijte smetanovou houbovou omáčkou a navrch rozdělte opečenou slaninu. Přiklopte horní polovinou housky a podávejte.