1
Troubu rozehřejte na 180 °C. Do hmoždíře dejte sůl a bylinky zbavené dřevnatých stonků. Sůl s bylinkami rozdrťte na jemný prášek. Brambory dobře omyjte a i se slupkou nakrájejte na hranolky. Ty přemístěte na plech a promíchejte s olivovým olejem. Posolte a dejte péct do rozehřáté trouby na 40 minut, dokud okraje nezačnou zlátnout. Na rozpáleném grilu ogrilujte maso na burgery společně se slaninou. Nakládané okurky, cibuli i rajče nakrájejte na plátky. Ledový salát natrhejte na listy. Těsně před podáváním rozřízněte housky a dejte je na pár vteřin opéct na gril. Spodní díl housky pomažte kečupem, poklaďte plátky cibule a ledového salátu. Pak přijde na řadu maso a slanina, na které dejte plátky cheddaru, rajčete a okurek. Přiklopte druhým dílem housky a podávejte s domácími hranolky.