1
Maso nakrájejte na co nejtenčí plátky, přidejte 2 lžíce rybí omáčky, špetku soli a pepře, najemno nasekané 2 stroužky česneku a lžíci oleje. Nechte asi hodinu odležet.
2
Připravte si všechnu zeleninu nakrájenou na tenké nudličky, klíčky a nasekané bylinky. Arašídy opražte nasucho na pánvi a rozdrťte nahrubo v hmoždíři nebo válečkem.
3
Nudle bún uvařte dle návodu na obalu a propláchněte následně studenou vodou, aby se nelepily.
4
Na rozpálené pánvi zprudka orestujte naložené maso a případně ještě dochuťte.
5
Na zálivku smíchejte horkou vodu, 2 lžíce rybí omáčky, šťávu z 1 limety, cukr, 1/2 nasekané chilli papričky a nasekaný stroužek česneku.
6
Do velké mísy vložte nudle, zeleninu, mungo klíčky, bylinky, maso a vše zalijte zálivkou. Na závěr posypte arašídy.
1
Maso nakrájejte na co nejtenčí plátky, přidejte 2 lžíce rybí omáčky, špetku soli a pepře, najemno nasekané 2 stroužky česneku a lžíci oleje. Nechte asi hodinu odležet.
2
Připravte si všechnu zeleninu nakrájenou na tenké nudličky, klíčky a nasekané bylinky. Arašídy opražte nasucho na pánvi a rozdrťte nahrubo v hmoždíři nebo válečkem.
3
Nudle bún uvařte dle návodu na obalu a propláchněte následně studenou vodou, aby se nelepily.
4
Na rozpálené pánvi zprudka orestujte naložené maso a případně ještě dochuťte.
5
Na zálivku smíchejte horkou vodu, 2 lžíce rybí omáčky, šťávu z 1 limety, cukr, 1/2 nasekané chilli papričky a nasekaný stroužek česneku.
6
Do velké mísy vložte nudle, zeleninu, mungo klíčky, bylinky, maso a vše zalijte zálivkou. Na závěr posypte arašídy.