1
Bulgur propláchněte a vařte 10 minut v trojnásobném množství osolené vody. Přebytečnou vodu slijte.
2
Šalotky nakrájejte najemno, stroužky česneku prolisujte a brokolici natrhejte na malé růžičky.
3
Na oleji zpěňte šalotku, česnek, přidejte brokolici a restujte 5 minut. Vsypte uvařený bulgur, přelijte citronovou šťávou a podlijte vínem. Osolte, opepřete, vmíchejte pokrájené bylinky a najemno nastrouhaný sýr.
4
Rozpalte druhou pánev a na troše oleje opečte osolené a opepřené kuřecí řízky dozlatova.
5
Podávejte nakrájené na plátky, s bulgurovým rizotem, parmazánem a koprem.
1
Bulgur propláchněte a vařte 10 minut v trojnásobném množství osolené vody. Přebytečnou vodu slijte.
2
Šalotky nakrájejte najemno, stroužky česneku prolisujte a brokolici natrhejte na malé růžičky.
3
Na oleji zpěňte šalotku, česnek, přidejte brokolici a restujte 5 minut. Vsypte uvařený bulgur, přelijte citronovou šťávou a podlijte vínem. Osolte, opepřete, vmíchejte pokrájené bylinky a najemno nastrouhaný sýr.
4
Rozpalte druhou pánev a na troše oleje opečte osolené a opepřené kuřecí řízky dozlatova.
5
Podávejte nakrájené na plátky, s bulgurovým rizotem, parmazánem a koprem.