1
Máslo rozpusťte a smíchejte s rozdrceným česnekem, nasekanými cibulkami, strouhaným zázvorem, omáčkou Sriracha a limetkovou šťávou. Osolte a opepřete.
2
Křidélka přelijte omáčkou a hodinu marinujte v lednici.
3
Křidélka rozložte na rozpálený rošt a z každé strany opékejte 12–15 minut. Během grilování několikrát přetřete marinádou.
4
Zbytek omáčky svařte a přelijte jí hotová křidélka. Posypte je nasekanou petrželkou.
5
Na BBQ omáčku svařte cukr, med, ocet, worcesterovou omáčku a papriku. Přidejte kečup, protlak a 30 minut na mírném ohni povařte.
1
Máslo rozpusťte a smíchejte s rozdrceným česnekem, nasekanými cibulkami, strouhaným zázvorem, omáčkou Sriracha a limetkovou šťávou. Osolte a opepřete.
2
Křidélka přelijte omáčkou a hodinu marinujte v lednici.
3
Křidélka rozložte na rozpálený rošt a z každé strany opékejte 12–15 minut. Během grilování několikrát přetřete marinádou.
4
Zbytek omáčky svařte a přelijte jí hotová křidélka. Posypte je nasekanou petrželkou.
5
Na BBQ omáčku svařte cukr, med, ocet, worcesterovou omáčku a papriku. Přidejte kečup, protlak a 30 minut na mírném ohni povařte.