1
Batát nakrájejte na kostičky. Smíchejte s uzenou paprikou, kokosovým olejem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C zhruba 20 minut.
2
Zelí nakrájejte najemno. Vložte do misky s upečenými batáty, fazolemi, bulgurem, quinoou a sušenými rajčaty.
3
Poklaďte avokádem nakrájeným na plátky, semínky z granátového jablka a zázvorem nakrájeným na proužky. Vše pokapejte olejem, octem a limetkovou šťávou. Posypejte sezamovými semínky a bylinkami.
1
Batát nakrájejte na kostičky. Smíchejte s uzenou paprikou, kokosovým olejem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C zhruba 20 minut.
2
Zelí nakrájejte najemno. Vložte do misky s upečenými batáty, fazolemi, bulgurem, quinoou a sušenými rajčaty.
3
Poklaďte avokádem nakrájeným na plátky, semínky z granátového jablka a zázvorem nakrájeným na proužky. Vše pokapejte olejem, octem a limetkovou šťávou. Posypejte sezamovými semínky a bylinkami.