Bůček pokrájejte na drobné kostičky, menší než na moravského vrabce. V pekáčku je promíchejte se solí, kmínem, rozmačkaným česnekem a jemně nastrouhaným zázvorem. Nechte asi 1 hodinu odpočinout v ledničce, pak lehce podlijte, přidejte tymián a dejte péct na 1,5–2 hodiny do trouby vyhřáté na 160 °C.
2
TIP: Nejlepší přílohou k výpečkům jsou pořádné krajíce čerstvého chleba.
1
Bůček pokrájejte na drobné kostičky, menší než na moravského vrabce. V pekáčku je promíchejte se solí, kmínem, rozmačkaným česnekem a jemně nastrouhaným zázvorem. Nechte asi 1 hodinu odpočinout v ledničce, pak lehce podlijte, přidejte tymián a dejte péct na 1,5–2 hodiny do trouby vyhřáté na 160 °C.
2
TIP: Nejlepší přílohou k výpečkům jsou pořádné krajíce čerstvého chleba.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!