1
Kůži na bůčku nařežte do mřížky, ale neprořízněte. Sůl, pepř, česnek a všechno koření důkladně vetřete do masa. Bůček zabalte do sáčku a přes noc nechte odpočinout v lednici, chutě se tak krásně spojí. Troubu předehřejte na 160°C. Bůček položte kůží dolů do hlubšího pekáče a pečte 2 hodiny. Pak bůček opatrně obraťte, přidejte cibuli, přelijte maso výpekem a pečte dalších 1,5 hodiny.
2
V kastrolu povařte cca 5 minut pivo s medem, dokud se nevytvoří sirup. Tím maso přelijte, teplotu zvyšte na 200°C a pečte dalších 30 minut za častého přelévání. Pokud se bůček připéká, můžete ho podlít vodou. Maso by mělo být zlaté a lesklé. Poté maso vyndejte a před podáváním nechte odpočinout.
3
Z výpeku a cibule připravte na mírném ohni omáčku. Přilijte 100 ml vody a míchejte, dokud se vše nespojí a nerozpustí.
1
Kůži na bůčku nařežte do mřížky, ale neprořízněte. Sůl, pepř, česnek a všechno koření důkladně vetřete do masa. Bůček zabalte do sáčku a přes noc nechte odpočinout v lednici, chutě se tak krásně spojí. Troubu předehřejte na 160°C. Bůček položte kůží dolů do hlubšího pekáče a pečte 2 hodiny. Pak bůček opatrně obraťte, přidejte cibuli, přelijte maso výpekem a pečte dalších 1,5 hodiny.
2
V kastrolu povařte cca 5 minut pivo s medem, dokud se nevytvoří sirup. Tím maso přelijte, teplotu zvyšte na 200°C a pečte dalších 30 minut za častého přelévání. Pokud se bůček připéká, můžete ho podlít vodou. Maso by mělo být zlaté a lesklé. Poté maso vyndejte a před podáváním nechte odpočinout.
3
Z výpeku a cibule připravte na mírném ohni omáčku. Přilijte 100 ml vody a míchejte, dokud se vše nespojí a nerozpustí.