Bryndzové halušky u nás znají skoro všichni, ale bryndzové pirohy tolik známé nejsou. A přitom je to taková lahoda. Jsou doslova ztělesněním rčení, že v jednoduchosti se skrývá krása. V tomto případě ve snadném receptu skvělá chuť.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Mouka hladká 500 g
Sůl
Bryndza 250 g
Olej slunečnicový 1 plž
Brambory typu C 2 ks
Pepř
Kopr 1 hrs.
Slanina vcelku 150 g
Zakysaná smetana 250 g
Cibule 2 ks
Mouka hladká 500 g
Sůl
Bryndza 250 g
Olej slunečnicový 1 plž
Brambory typu C 2 ks
Pepř
Kopr 1 hrs.
Slanina vcelku 150 g
Zakysaná smetana 250 g
Cibule 2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!