1
Oddělím si stranou 50 g arašídového másla a 50 g čokolády. Troubu předehřeji na 180 °C. Lehce vymažu a vyložím pečicím papírem formu o velikosti 20 × 20 cm.
2
Na sporák postavím hlubší hrnec, do poloviny ho naplním vodou. Přivedu ji k varu, stáhnu plamen, aby voda jen jemně perlila.
3
Na hrnec postavím kovovou mísu, její dno se však nesmí dotýkat vody. Do mísy vložím arašídové máslo, čokoládu a cukr a za občasného zamíchání nechám vše rozpustit.
4
Misku sundám z hrnce a do směsi vmíchám vařečkou jedno vejce po druhém. Nakonec vmíchám mouku promíchanou s kypřicím práškem a solí. Vzniklé těsto přeliji do připravené formy.
5
Arašídové máslo, které jsem si dala stranou, nechám na pánvi rozpustit a pocákám jím těsto.
6
Peču 25–30 minut, až se na těstě vytvoří krusta, ale střed se stále zdá být trochu nedopečený.
7
Rozpustím zbylou čokoládu a pokapu jí v proužcích upečené brownie a nechám ve formě vychladnout. Pak teprve krájím na kostky a podávám.
1
Oddělím si stranou 50 g arašídového másla a 50 g čokolády. Troubu předehřeji na 180 °C. Lehce vymažu a vyložím pečicím papírem formu o velikosti 20 × 20 cm.
2
Na sporák postavím hlubší hrnec, do poloviny ho naplním vodou. Přivedu ji k varu, stáhnu plamen, aby voda jen jemně perlila.
3
Na hrnec postavím kovovou mísu, její dno se však nesmí dotýkat vody. Do mísy vložím arašídové máslo, čokoládu a cukr a za občasného zamíchání nechám vše rozpustit.
4
Misku sundám z hrnce a do směsi vmíchám vařečkou jedno vejce po druhém. Nakonec vmíchám mouku promíchanou s kypřicím práškem a solí. Vzniklé těsto přeliji do připravené formy.
5
Arašídové máslo, které jsem si dala stranou, nechám na pánvi rozpustit a pocákám jím těsto.
6
Peču 25–30 minut, až se na těstě vytvoří krusta, ale střed se stále zdá být trochu nedopečený.
7
Rozpustím zbylou čokoládu a pokapu jí v proužcích upečené brownie a nechám ve formě vychladnout. Pak teprve krájím na kostky a podávám.