Pokud preferujete bylinky, vyzkoušejte tento recept na zapečené brambory se sýrem a s tymiánem a nechte se chutí i vůní přenést na jih Francie. kterou je tento recept inspirován.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Olej olivový 1/2 plž
Bílé víno suché 100 ml
Slanina vcelku 100 g
Cibule 1 ks
Brambory typu A 6 ks
Sůl
Sýr Port Salut 200 g
Tymián čerstvý
Bageta
Smetana ke šlehání 40% 125 ml
Pepř
Olej olivový 1/2 plž
Bílé víno suché 100 ml
Slanina vcelku 100 g
Cibule 1 ks
Brambory typu A 6 ks
Sůl
Sýr Port Salut 200 g
Tymián čerstvý
Bageta
Smetana ke šlehání 40% 125 ml
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!