Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyBrambory v pánvi aneb tyrolský gröstl
Albert logoAlbert logo
  • Brambory v pánvi aneb tyrolský gröstl

Brambory v pánvi aneb tyrolský gröstl

Brambory v pánvi aneb tyrolský gröstl
Velmi snadné
31-45 minut
4/5
Rakouská
Bezlepkové
Sous Vide
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 10 g
  • Brambory 600 g
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Slanina plátková 100 g
  • Cibule 2 ks
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Pepř
  • Sůl
  • Majoránka sušená 1 člž
  • Kmín mletý 1 člž
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Vejce 8 ks
  • Máslo 10 g
  • Brambory 600 g
  • Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 320 g
  • Slanina plátková 100 g
  • Cibule 2 ks
  • Olej slunečnicový 1 plž
  • Pepř
  • Sůl
  • Majoránka sušená 1 člž
  • Kmín mletý 1 člž
  • Pažitka čerstvá 1 hrs.
  • Vejce 8 ks

Příprava

1
Brambory uvařte ve slupce 17 minut téměř doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2
Vyjměte maso z obalu, pokrájejte na malé kousky a dejte stranou. Slaninu na proužky, cibuli a předvařené brambory na kolečka.
3
V hluboké pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte na něm slaninu. Vysypte na talířek s ubrouskem a nechte okapat. Do pánve vložte 5 g másla a opečte na něm cibulku dozlatova. Přidejte maso a opékejte 5 minut. Nakonec vložte brambory a opékejte dalších 5 minut z každé strany dozlatova. Osolte a okořeňte.
4
Ve vedlejší pánvičce opečte na zbylém másle sázená vejce.
5
Opečené brambory podávejte se sázeným vejcem, posypané slaninou a nasekanou pažitkou.
1
Brambory uvařte ve slupce 17 minut téměř doměkka. Slijte a nechte vychladnout.
2
Vyjměte maso z obalu, pokrájejte na malé kousky a dejte stranou. Slaninu na proužky, cibuli a předvařené brambory na kolečka.
3
V hluboké pánvi rozehřejte trochu oleje a osmahněte na něm slaninu. Vysypte na talířek s ubrouskem a nechte okapat. Do pánve vložte 5 g másla a opečte na něm cibulku dozlatova. Přidejte maso a opékejte 5 minut. Nakonec vložte brambory a opékejte dalších 5 minut z každé strany dozlatova. Osolte a okořeňte.
4
Ve vedlejší pánvičce opečte na zbylém másle sázená vejce.
5
Opečené brambory podávejte se sázeným vejcem, posypané slaninou a nasekanou pažitkou.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 3 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 20.11.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 18.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 3 dny

Od 04.12.2024 do 24.12.2024

Platný ještě 10 dní

Od 04.12.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.