ReceptyBramborové noky s kuřecím masem
Albert logoAlbert logo
  • Bramborové noky s kuřecím masem

Bramborové noky s kuřecím masem

Bramborové noky s kuřecím masem
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 10 g
  • Olej slunečnicový 3 plž
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Kuřecí stehenní řízky 200 g
  • Pepř 1/2 člž
  • Bílé víno 100 ml
  • Sůl 1 člž
  • Rajče 425 g
  • Bramborové noky 500 g
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Špenát čerstvý 3 hrs.
  • Parmazán
  • Máslo 10 g
  • Olej slunečnicový 3 plž
  • Cibule šalotka 1 ks
  • Česnek 1 strouž.
  • Kuřecí stehenní řízky 200 g
  • Pepř 1/2 člž
  • Bílé víno 100 ml
  • Sůl 1 člž
  • Rajče 425 g
  • Bramborové noky 500 g
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Špenát čerstvý 3 hrs.
  • Parmazán
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.