Objevte kouzlo tradiční české kuchyně s naším receptem na bramborovou polévku s houbami. Tato lahodná bramboračka je ideální volbou pro chladné dny, kdy vás zahřeje a potěší svou bohatou chutí. Připravte si ji snadno a rychle podle našeho osvědčeného receptu a užijte si harmonii chutí brambor, hub a koření.
Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Polévka
Ingredience
Složení
8 porcí
Máslo 3 plž
Houby sušené 1 hrs.
Cibule 1 ks
Olej slunečnicový
Sůl
Brambory 4 ks
Mouka hladká 2 plž
Pepř
Mrkev 2 ks
Petržel 2 ks
Celer 1 ks
Majoránka sušená 1 plž
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Česnek 3 strouž.
Máslo 3 plž
Houby sušené 1 hrs.
Cibule 1 ks
Olej slunečnicový
Sůl
Brambory 4 ks
Mouka hladká 2 plž
Pepř
Mrkev 2 ks
Petržel 2 ks
Celer 1 ks
Majoránka sušená 1 plž
Petrželka čerstvá 1 hrs.
Česnek 3 strouž.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!