Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyBramboráky s masovo-houbovou směsí
Albert logoAlbert logo
  • Bramboráky s masovo-houbovou směsí

Bramboráky s masovo-houbovou směsí

Bramboráky nejsou typickým podzimním jídlem pouze pro český národ. Verze, kterou jsme pro vás připravili, je inspirována ukrajinským receptem a věříme, že si na něm pochutnáte i vy.
Bramboráky s masovo-houbovou směsí
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod

Ingredience

Složení
4 porce
  • Máslo 50 g
  • Žampiony 250 g
  • Cibule 1 ks
  • Kmín mletý 1/2 člž
  • Česnek 2 strouž.
  • Mleté maso hovězí 400 g
  • Bujón hovězí 1 ks
  • Sůl
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Brambory 400 g
  • Majoránka sušená 1 hrs.
  • Mouka hladká 100 g
  • Petržel hladkolistá
  • Olej slunečnicový
  • Vejce 1 ks
  • Pepř
  • Máslo 50 g
  • Žampiony 250 g
  • Cibule 1 ks
  • Kmín mletý 1/2 člž
  • Česnek 2 strouž.
  • Mleté maso hovězí 400 g
  • Bujón hovězí 1 ks
  • Sůl
  • Smetana na vaření 180 ml
  • Brambory 400 g
  • Majoránka sušená 1 hrs.
  • Mouka hladká 100 g
  • Petržel hladkolistá
  • Olej slunečnicový
  • Vejce 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.