Bramboráky nejsou typickým podzimním jídlem pouze pro český národ. Verze, kterou jsme pro vás připravili, je inspirována ukrajinským receptem a věříme, že si na něm pochutnáte i vy.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 50 g
Žampiony 250 g
Cibule 1 ks
Kmín mletý 1/2 člž
Česnek 2 strouž.
Mleté maso hovězí 400 g
Bujón hovězí 1 ks
Sůl
Smetana na vaření 180 ml
Brambory 400 g
Majoránka sušená 1 hrs.
Mouka hladká 100 g
Petržel hladkolistá
Olej slunečnicový
Vejce 1 ks
Pepř
Máslo 50 g
Žampiony 250 g
Cibule 1 ks
Kmín mletý 1/2 člž
Česnek 2 strouž.
Mleté maso hovězí 400 g
Bujón hovězí 1 ks
Sůl
Smetana na vaření 180 ml
Brambory 400 g
Majoránka sušená 1 hrs.
Mouka hladká 100 g
Petržel hladkolistá
Olej slunečnicový
Vejce 1 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!