Bramboráčky servírujte ihned. Čím jsou čerstvější, tím jsou křupavější.
Velmi snadné
16-30 minut
3/5
Česká
Vegetariánské
Příloha
Ingredience
Složení
4 porce
Brambory typu A 600 g
Česnek 2 strouž.
Vejce 1 ks
Sůl 1 člž
Kmín mletý 1/2 člž
Pepř 1/2 člž
Majoránka sušená 1/2 člž
Mouka hladká 150 g
Směs čerstvých bylinek 1 snít.
Olej slunečnicový
Brambory typu A 600 g
Česnek 2 strouž.
Vejce 1 ks
Sůl 1 člž
Kmín mletý 1/2 člž
Pepř 1/2 člž
Majoránka sušená 1/2 člž
Mouka hladká 150 g
Směs čerstvých bylinek 1 snít.
Olej slunečnicový
Příprava
1
Brambory oloupejte, nastrouhejte a přidejte prolisovaný česnek. Dále přimíchejte vejce, sůl, kmín, pepř, majoránku a vše zasypte moukou.
2
Rozpalte olej, vlijte jednu naběračku směsi a smažte placičky tenké 0,5 cm z obou stran.
3
Bramboráčky vysušte od přebytečného oleje papírovou utěrkou a ozdobte bylinkami.
1
Brambory oloupejte, nastrouhejte a přidejte prolisovaný česnek. Dále přimíchejte vejce, sůl, kmín, pepř, majoránku a vše zasypte moukou.
2
Rozpalte olej, vlijte jednu naběračku směsi a smažte placičky tenké 0,5 cm z obou stran.
3
Bramboráčky vysušte od přebytečného oleje papírovou utěrkou a ozdobte bylinkami.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!