1
Omyjte 4 broskve, rozpulte je a zbavte pecek. Na grilování použijte rozpálený gril z předchozího grilování. Broskve grilujte už jen ve zbytkovém teple grilu.
2
V misce smíchejte 20 g másla, 70 g mandlové mouky, 20 g cukru, špetku soli a lžičku skořice. Vše promíchejte na drobenku.
3
Nejprve broskve položte rozkrojenou stranou dolů k žáru. Po 3 minutách je obraťte, naplňte drobenkou a grilujte dalších 5 minut.
4
Grilované broskve servírujte zakápnuté javorovým sirupem a ozdobené kopečkem vanilkové zmrzliny. Odteď budete tyto broskve připravovat pořád! Bon appétit!
1
Omyjte 4 broskve, rozpulte je a zbavte pecek. Na grilování použijte rozpálený gril z předchozího grilování. Broskve grilujte už jen ve zbytkovém teple grilu.
2
V misce smíchejte 20 g másla, 70 g mandlové mouky, 20 g cukru, špetku soli a lžičku skořice. Vše promíchejte na drobenku.
3
Nejprve broskve položte rozkrojenou stranou dolů k žáru. Po 3 minutách je obraťte, naplňte drobenkou a grilujte dalších 5 minut.
4
Grilované broskve servírujte zakápnuté javorovým sirupem a ozdobené kopečkem vanilkové zmrzliny. Odteď budete tyto broskve připravovat pořád! Bon appétit!