Návod na výrobu kvásku, těsta, drobenky i zpracování borůvek. Výsledkem je tradiční borůvkový koláč na plechu, kterým si zpříjemníte jarní nebo letní víkend.
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Ingredience
Složení
12 porcí
Máslo 215 g
Cukr krupicový 140 g
Mléko plnotučné 250 ml
Droždí čerstvé 35 g
Mouka hladká 500 g
Sůl
Vaječný žloutek 3 ks
Cukr vanilkový 1 ks
Borůvky 1 l
Mouka hrubá 200 g
Cukr moučkový 200 g
Máslo 215 g
Cukr krupicový 140 g
Mléko plnotučné 250 ml
Droždí čerstvé 35 g
Mouka hladká 500 g
Sůl
Vaječný žloutek 3 ks
Cukr vanilkový 1 ks
Borůvky 1 l
Mouka hrubá 200 g
Cukr moučkový 200 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!