1
Každou tortillu pomažte lžící smetany. Přidejte po plátku eidamu, šunky a brokolici rozdrobenou na malé kousky.
2
Tortillu překlopte, aby vznikly kapsy, a z každé strany opékejte 2 minuty na grilovacím roštu.
3
Na dip smíchejte rozmixovanou avokádovou dužinu s limetkovou šťávou, solí a pepřem.
4
Na salátek rozpulte oba druhy rajčátek a promíchejte s bazalkou. Ochuťte solí, pepřem a zakapejte olejem.
5
Kapsy rozpulte a posypte nasekanou petrželkou.
1
Každou tortillu pomažte lžící smetany. Přidejte po plátku eidamu, šunky a brokolici rozdrobenou na malé kousky.
2
Tortillu překlopte, aby vznikly kapsy, a z každé strany opékejte 2 minuty na grilovacím roštu.
3
Na dip smíchejte rozmixovanou avokádovou dužinu s limetkovou šťávou, solí a pepřem.
4
Na salátek rozpulte oba druhy rajčátek a promíchejte s bazalkou. Ochuťte solí, pepřem a zakapejte olejem.
5
Kapsy rozpulte a posypte nasekanou petrželkou.