1
Na velké pánvi rozpalte olej, pak ztlumte oheň a osmahněte na něm nakrájenou cibuli, po chvíli přihoďte prolisovaný česnek, nastrouhanou mrkev a nastrouhaný celer.
2
Asi po pěti minutách přidejte maso, směs míchejte, dokud se maso neopeče.
3
Přisypte nasekaná sušená a pak i konzervovaná krájená rajčata, přilijte víno, osolte, opepřete, všechno dobře promíchejte a nechte na mírném ohni vařit 35 až 45 minut. Maso by mělo zkřehnout a omáčka zhoustnout. Nakonec do ní přidejte i provensálské bylinky - tymián, oregano a rozmarýn.
4
Omáčkou polévejte uvařené špagety a nechte si chutnat.
1
Na velké pánvi rozpalte olej, pak ztlumte oheň a osmahněte na něm nakrájenou cibuli, po chvíli přihoďte prolisovaný česnek, nastrouhanou mrkev a nastrouhaný celer.
2
Asi po pěti minutách přidejte maso, směs míchejte, dokud se maso neopeče.
3
Přisypte nasekaná sušená a pak i konzervovaná krájená rajčata, přilijte víno, osolte, opepřete, všechno dobře promíchejte a nechte na mírném ohni vařit 35 až 45 minut. Maso by mělo zkřehnout a omáčka zhoustnout. Nakonec do ní přidejte i provensálské bylinky - tymián, oregano a rozmarýn.
4
Omáčkou polévejte uvařené špagety a nechte si chutnat.