Čím více surovin, tím lepší. Dopřejte si pravý poctivý boršč, jako ho dělala vaše babička.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Východoevropská
Polévka
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 25 g
Hovězí přední bez kosti 500 g
Vepřová žebra 1/2 kg
Česnek 2 strouž.
Cibule 1 ks
Bobkový list 3 ks
Sůl
Červená řepa 1 ks
Nové koření 5 ks
Pepř celý 5 ks
Citronová šťáva 15 ml
Špek 50 g
Brambory 4 ks
Fazole červené sterilované 150 g
Mrkev 2 ks
Zelí bílé 1/4 ks
Zakysaná smetana 1 ks
Máslo 25 g
Hovězí přední bez kosti 500 g
Vepřová žebra 1/2 kg
Česnek 2 strouž.
Cibule 1 ks
Bobkový list 3 ks
Sůl
Červená řepa 1 ks
Nové koření 5 ks
Pepř celý 5 ks
Citronová šťáva 15 ml
Špek 50 g
Brambory 4 ks
Fazole červené sterilované 150 g
Mrkev 2 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!