1
Očistěte 250 g hlívy a nakrájejte ji na nudličky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo. V pánvi rozehřejte 20 ml oleje a orestujte cibuli dosklovata. Přidejte hlívu, kmín, chilli, sůl a pepř a restujte 10 minut dozlatova. Poté promíchejte s lístky ze 2 snítek tymiánu.
2
Na jiné pánvi opečte na 20 ml rozehřátého oleje z obou stran krajíce chleba.
3
Topinky vyjměte, pánev vytřete papírovou utěrkou. Zahřejte v ní zbylých 20 ml oleje a připravte v ní volská oka z křepelčích vajec. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Topinky potřete sýrem cottage, přidejte na ně hlívu, volská oka a nakonec posypte lístky zbylého tymiánu. Blesková večeře jako z bistra.
1
Očistěte 250 g hlívy a nakrájejte ji na nudličky. Cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo. V pánvi rozehřejte 20 ml oleje a orestujte cibuli dosklovata. Přidejte hlívu, kmín, chilli, sůl a pepř a restujte 10 minut dozlatova. Poté promíchejte s lístky ze 2 snítek tymiánu.
2
Na jiné pánvi opečte na 20 ml rozehřátého oleje z obou stran krajíce chleba.
3
Topinky vyjměte, pánev vytřete papírovou utěrkou. Zahřejte v ní zbylých 20 ml oleje a připravte v ní volská oka z křepelčích vajec. Podle chuti osolte a opepřete.
4
Topinky potřete sýrem cottage, přidejte na ně hlívu, volská oka a nakonec posypte lístky zbylého tymiánu. Blesková večeře jako z bistra.