1
Na marinádu promíchejte 4 lžíce sójové omáčky, lžičku kari, lžičku sladké červené papriky a 2 oloupané a prolisované stroužky česneku. Nakrájejte na kostky 400 g tofu, promíchejte s marinádou a nechte alespoň 30 minut marinovat.
2
Mezitím oloupejte cibuli a zbylé 2 stroužky česneku a nakrájejte je na plátky. Papriku nakrájejte na nudličky.
3
Propláchněte 250 g rýže pod tekoucí vodou a poté ji dejte vařit do vroucí vody na 15 minut. Nechte ještě pod pokličkou 5 minut dojít. V pánvi rozehřejte lžíci oleje a zprudka na něm orestujte nejprve tofu a poté přidejte i připravenou zeleninu.
4
Vychutnejte si posypané sezamovými semínky a zdobené nasekanou cibulkou.
1
Na marinádu promíchejte 4 lžíce sójové omáčky, lžičku kari, lžičku sladké červené papriky a 2 oloupané a prolisované stroužky česneku. Nakrájejte na kostky 400 g tofu, promíchejte s marinádou a nechte alespoň 30 minut marinovat.
2
Mezitím oloupejte cibuli a zbylé 2 stroužky česneku a nakrájejte je na plátky. Papriku nakrájejte na nudličky.
3
Propláchněte 250 g rýže pod tekoucí vodou a poté ji dejte vařit do vroucí vody na 15 minut. Nechte ještě pod pokličkou 5 minut dojít. V pánvi rozehřejte lžíci oleje a zprudka na něm orestujte nejprve tofu a poté přidejte i připravenou zeleninu.
4
Vychutnejte si posypané sezamovými semínky a zdobené nasekanou cibulkou.