1
Oloupejte 2 stroužky česneku a nakrájejte je na tenké plátky. Na hlubší pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a česnek pomalu orestujte. Přilijte 400 g krájených rajčat a pomalu vařte.
2
Do většího hrnce nalijte vodu, osolte a přiveďte k varu. Do vody vsypte 500 g špaget a vařte po dobu 10 minut. Pak těstoviny sceďte a propláchněte studenou vodou.
3
Omáčku ochuťte solí, pepřem a vsypte 10 g třtinového cukru. Chvilku provařte a smíchejte s uvařenými špagetami. Omyjte 150 g keříkových rajčat, poklaďte je na plech opatřený pečicím papírem, pokapejte lžící oleje a pečte v troubě na 200 °C po dobu 10 minut.
4
Špagety servírujte zatočené do tvaru hnízd, mezi která přidejte mozzarellu ochucenou čerstvě namletým pepřem, pečená rajčata a čerstvou bazalku. Pravá Itálie v bio kvalitě u vás doma!
1
Oloupejte 2 stroužky česneku a nakrájejte je na tenké plátky. Na hlubší pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a česnek pomalu orestujte. Přilijte 400 g krájených rajčat a pomalu vařte.
2
Do většího hrnce nalijte vodu, osolte a přiveďte k varu. Do vody vsypte 500 g špaget a vařte po dobu 10 minut. Pak těstoviny sceďte a propláchněte studenou vodou.
3
Omáčku ochuťte solí, pepřem a vsypte 10 g třtinového cukru. Chvilku provařte a smíchejte s uvařenými špagetami. Omyjte 150 g keříkových rajčat, poklaďte je na plech opatřený pečicím papírem, pokapejte lžící oleje a pečte v troubě na 200 °C po dobu 10 minut.
4
Špagety servírujte zatočené do tvaru hnízd, mezi která přidejte mozzarellu ochucenou čerstvě namletým pepřem, pečená rajčata a čerstvou bazalku. Pravá Itálie v bio kvalitě u vás doma!