1
Okurku omyjte a vykrojte z užší části 4 plátky na očka. Papriku omyjte a vykrájejte z ní 4 slepičí hřebínky a 4 zobáčky.
2
Ze zbylé zeleniny připravte spolu s bio salátovým mixem salát. Ochuťte ho šťávou z ½ citronu, 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete.
3
Všechna vejce rozklepněte do mísy a lehce prošlehejte. Rozpalte pánev, vlijte na ni lžíci olivového oleje a přidejte 15 g másla. Postupně na pánvi opečte 4 omelety. Překlopte je napůl a přendejte rovnou na servírovací talíře.
4
Omeletu ozdobte očkem z okurky i hřebínkem a zobáčkem z papriky. Přidejte nožky a ocásek z pažitky. Nakonec talíř dozdobte připraveným salátkem, který vytvoří barevnou louku. Konečně nastal čas a můžete vše z talířku vyzobat.
1
Okurku omyjte a vykrojte z užší části 4 plátky na očka. Papriku omyjte a vykrájejte z ní 4 slepičí hřebínky a 4 zobáčky.
2
Ze zbylé zeleniny připravte spolu s bio salátovým mixem salát. Ochuťte ho šťávou z ½ citronu, 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete.
3
Všechna vejce rozklepněte do mísy a lehce prošlehejte. Rozpalte pánev, vlijte na ni lžíci olivového oleje a přidejte 15 g másla. Postupně na pánvi opečte 4 omelety. Překlopte je napůl a přendejte rovnou na servírovací talíře.
4
Omeletu ozdobte očkem z okurky i hřebínkem a zobáčkem z papriky. Přidejte nožky a ocásek z pažitky. Nakonec talíř dozdobte připraveným salátkem, který vytvoří barevnou louku. Konečně nastal čas a můžete vše z talířku vyzobat.