1
V cedníku propláchněte vodou 200 g rýže. Do hrnce dejte vařit 200 ml vody a 200 ml ovesného nápoje. Ochuťte špetkou soli a vsypte rýži. Vše duste pod pokličkou na mírném stupni ohřevu 20 minut. Poté stáhněte z plotny, přilijte 2 lžíce javorového sirupu, promíchejte a rýži nechte dále dojít pod pokličkou.
2
Rozpalte pánev, vsypte hrst kokosových plátků a přilijte lžíci javorového sirupu. Ihned pánev stáhněte z plotny a nechte jemně orestovat.
3
Obě kiwi i mango oloupejte a vše nakrájejte na tenké plátky. Na talířky rozdělte pomocí větší naběračky mléčnou rýži do kopečků.
4
Talíře ozdobte čerstvým ovocem. Pokapejte zbylým javorovým sirupem a posypte směsí černého a bílého sezamu. Bio snídaně chutná nejlépe!
1
V cedníku propláchněte vodou 200 g rýže. Do hrnce dejte vařit 200 ml vody a 200 ml ovesného nápoje. Ochuťte špetkou soli a vsypte rýži. Vše duste pod pokličkou na mírném stupni ohřevu 20 minut. Poté stáhněte z plotny, přilijte 2 lžíce javorového sirupu, promíchejte a rýži nechte dále dojít pod pokličkou.
2
Rozpalte pánev, vsypte hrst kokosových plátků a přilijte lžíci javorového sirupu. Ihned pánev stáhněte z plotny a nechte jemně orestovat.
3
Obě kiwi i mango oloupejte a vše nakrájejte na tenké plátky. Na talířky rozdělte pomocí větší naběračky mléčnou rýži do kopečků.
4
Talíře ozdobte čerstvým ovocem. Pokapejte zbylým javorovým sirupem a posypte směsí černého a bílého sezamu. Bio snídaně chutná nejlépe!