1
Fazole vsypte do mísy a zalijte vodou, aby byly ponořené. Nechte přes noc namočené. Druhý den je slijte a propláchněte. Fazole dejte do hrnce a uvařte v osolené vodě dle návodu na obalu.
2
Omyjte 300 g cherry rajčat, osušte je a rozpulte. Nasucho je na pánvi orestujte, až změknou. Pak je přendejte do vysoké misky a rozmixujte opatrně tyčovým mixérem, až vám vznikne rajčatové pyré.
3
V hlubší pánvi na oleji opečte nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Vmíchejte rajčatové pyré a zbytek nakrájených cherry rajčat.
4
Z bujónu připravte vývar dle návodu na obalu. Pak ho přilijte na pánev a vše přiveďte k varu. Vložte maso a na mírném ohni duste 30 minut. Pět minut před koncem přidejte předvařené fazole a scezenou kukuřici.
5
Quinou propláchněte a vařte v osolené vodě 15 minut doměkka. Sceďte, vmíchejte polovinu koriandru, limetovou šťávu, osolte a opepřete. Přiklopte a udržujte teplé.
6
Quinou podávejte s plátky avokáda, nakrájeným masem, zakysanou smetanou a koriandrem.
1
Fazole vsypte do mísy a zalijte vodou, aby byly ponořené. Nechte přes noc namočené. Druhý den je slijte a propláchněte. Fazole dejte do hrnce a uvařte v osolené vodě dle návodu na obalu.
2
Omyjte 300 g cherry rajčat, osušte je a rozpulte. Nasucho je na pánvi orestujte, až změknou. Pak je přendejte do vysoké misky a rozmixujte opatrně tyčovým mixérem, až vám vznikne rajčatové pyré.
3
V hlubší pánvi na oleji opečte nadrobno pokrájenou cibuli dosklovata. Vmíchejte rajčatové pyré a zbytek nakrájených cherry rajčat.
4
Z bujónu připravte vývar dle návodu na obalu. Pak ho přilijte na pánev a vše přiveďte k varu. Vložte maso a na mírném ohni duste 30 minut. Pět minut před koncem přidejte předvařené fazole a scezenou kukuřici.
5
Quinou propláchněte a vařte v osolené vodě 15 minut doměkka. Sceďte, vmíchejte polovinu koriandru, limetovou šťávu, osolte a opepřete. Přiklopte a udržujte teplé.
6
Quinou podávejte s plátky avokáda, nakrájeným masem, zakysanou smetanou a koriandrem.