ReceptyBio kaiserka s rybářskými řezy a koprovou majonézou
Bio kaiserka s rybářskými řezy a koprovou majonézou
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Svačina
Ingredience
Složení
4 porce
Cibulka jarní 2 ks
Majonéza 300 ml
Kopr 3 snít.
Citron 1 ks
Pepř
Rybí řezy v oleji 400 g
Sůl
Houska kaiserka 4 ks
Ředkvičky 1 svaz.
Salátová okurka 1 ks
Cibulka jarní 2 ks
Majonéza 300 ml
Kopr 3 snít.
Citron 1 ks
Pepř
Rybí řezy v oleji 400 g
Sůl
Houska kaiserka 4 ks
Ředkvičky 1 svaz.
Salátová okurka 1 ks
Příprava
1
V misce promíchejte majonézu, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, nasekaný kopr, trošku citronové šťávy a špetku soli a pepře.
2
Bio kaiserky přepulte, vnitřní strany potřete vyšší vrstvou koprové majonézy. Na každou spodní část pak rozložte 100 g rybářských řezů, překryjte listem salátu, okurkou na hranolky, ředkvičkami na plátky a přiklopte horní částí kaiserky.
1
V misce promíchejte majonézu, jarní cibulku nakrájenou na kolečka, nasekaný kopr, trošku citronové šťávy a špetku soli a pepře.
2
Bio kaiserky přepulte, vnitřní strany potřete vyšší vrstvou koprové majonézy. Na každou spodní část pak rozložte 100 g rybářských řezů, překryjte listem salátu, okurkou na hranolky, ředkvičkami na plátky a přiklopte horní částí kaiserky.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!