1
Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte najemno a krátce orestujte ve vyšší pánvi na rozpáleném oleji. Přidejte mleté maso, sůl, pepř, římský kmín a opečte. Fazole sceďte, propláchněte a přidejte je k masu. Chilli papričku zbavte semínek a nakrájejte na plátky. Přidejte do pánve spolu s rajčatovým protlakem a 5 minut povařte. Nakonec vsypte 2 snítky nasekaného koriandru a promíchejte.
2
Pita chleby naplňte masovou směsí, posypte nahrubo nastrouhaným čedarem a vyskládejte je do menší zapékací mísy.
3
Nechte zapéct v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.
4
Mezitím připravte dresink. V misce promíchejte zakysanou smetanu, nasekaný zbylý koriandr, přidejte špetku soli a pepře. Podávejte k zapečeným pita chlebům.
1
Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte najemno a krátce orestujte ve vyšší pánvi na rozpáleném oleji. Přidejte mleté maso, sůl, pepř, římský kmín a opečte. Fazole sceďte, propláchněte a přidejte je k masu. Chilli papričku zbavte semínek a nakrájejte na plátky. Přidejte do pánve spolu s rajčatovým protlakem a 5 minut povařte. Nakonec vsypte 2 snítky nasekaného koriandru a promíchejte.
2
Pita chleby naplňte masovou směsí, posypte nahrubo nastrouhaným čedarem a vyskládejte je do menší zapékací mísy.
3
Nechte zapéct v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.
4
Mezitím připravte dresink. V misce promíchejte zakysanou smetanu, nasekaný zbylý koriandr, přidejte špetku soli a pepře. Podávejte k zapečeným pita chlebům.