1
Maso nakrájejte na tenké nudličky, vložte do misky, osolte a opepřete. Promíchejte s vínem, rozšlehaným vejcem a škrobem.
2
Začněte připravovat rýži dle návodu na obalu.
3
V pánvi rozehřejte 30 ml oleje a zprudka na něm orestujte maso 5 minut doměkka, těsně před vyjmutím posypte sezamovými semínky. Vyjměte z pánve a rozložte na papírovou kuchyňskou utěrku, abyste se zbavili přebytečného tuku.
4
Brokolici zbavte košťálu a rozeberte na malé růžičky. Česnek a zázvor oloupejte a najemno nasekejte. Pórek a jarní cibulku našikmo nakrájejte na 1cm plátky.
5
Do pánve přilijte zbylý olej, rozehřejte ho a nechte na něm rozvonět česnek se zázvorem. Přilijte sójovou omáčku, přidejte brokolici, jarní cibulku, pórek a cukr a opečte doměkka 5 minut.
6
K zelenině přidejte odložené maso, nechte společně prohřát a podávejte s připravenou rýží.
1
Maso nakrájejte na tenké nudličky, vložte do misky, osolte a opepřete. Promíchejte s vínem, rozšlehaným vejcem a škrobem.
2
Začněte připravovat rýži dle návodu na obalu.
3
V pánvi rozehřejte 30 ml oleje a zprudka na něm orestujte maso 5 minut doměkka, těsně před vyjmutím posypte sezamovými semínky. Vyjměte z pánve a rozložte na papírovou kuchyňskou utěrku, abyste se zbavili přebytečného tuku.
4
Brokolici zbavte košťálu a rozeberte na malé růžičky. Česnek a zázvor oloupejte a najemno nasekejte. Pórek a jarní cibulku našikmo nakrájejte na 1cm plátky.
5
Do pánve přilijte zbylý olej, rozehřejte ho a nechte na něm rozvonět česnek se zázvorem. Přilijte sójovou omáčku, přidejte brokolici, jarní cibulku, pórek a cukr a opečte doměkka 5 minut.
6
K zelenině přidejte odložené maso, nechte společně prohřát a podávejte s připravenou rýží.