1
Hovězí maso nakrájejte na tenké nudličky a vložte do mísy. Přidejte hrubozrnnou hořčici, sůl, pepř, 1 lžíci olivového oleje a dobře promíchejte.
2
Na pánev vlijte 1 lžíci oleje a nechte rozpálit. Pak vsypte maso a zprudka orestujte, dejte stranou.
3
Kapustové listy omyjte a zbavte středových stvolů. Listy nakrájejte na proužky a dejte do cedníku. Uvařte vodu a listy kapusty jí přelijte, aby se spařily. Pak propláchněte studenou vodou a dejte do mísy. Přisypte nalámané ořechy a brusinky.
4
Do menší misky nalijte sirup, lžíci olivového oleje a šťávu z 1 citronu. Vše promíchejte a dresinkem přelijte kapustový salát. Vše dobře promíchejte.
5
Do obědových krabiček servírujte maso, salát a hladkolistou petržel a na závěr přidejte lžičku zakysané smetany.
1
Hovězí maso nakrájejte na tenké nudličky a vložte do mísy. Přidejte hrubozrnnou hořčici, sůl, pepř, 1 lžíci olivového oleje a dobře promíchejte.
2
Na pánev vlijte 1 lžíci oleje a nechte rozpálit. Pak vsypte maso a zprudka orestujte, dejte stranou.
3
Kapustové listy omyjte a zbavte středových stvolů. Listy nakrájejte na proužky a dejte do cedníku. Uvařte vodu a listy kapusty jí přelijte, aby se spařily. Pak propláchněte studenou vodou a dejte do mísy. Přisypte nalámané ořechy a brusinky.
4
Do menší misky nalijte sirup, lžíci olivového oleje a šťávu z 1 citronu. Vše promíchejte a dresinkem přelijte kapustový salát. Vše dobře promíchejte.
5
Do obědových krabiček servírujte maso, salát a hladkolistou petržel a na závěr přidejte lžičku zakysané smetany.