1
V rendlíku zahřejte a dobře promíchejte 250 g másla, 200 g třtinového cukru, 5 lžic agávového sirupu, špetku soli a ½ lžičky skořice.
2
Do mísy nasypte 350 g ovesných vloček, 200 g datlí nasekaných na malé kousky, 100 g sušených brusinek, lžíci chia semínek a zalijte vzniklým sirupem.
3
Důkladně promíchejte. Směs rozetřete do pekáčku vyloženého pečicím papírem.
4
Pečte 40 minut v troubě na 150 °C dozlatova. Nechte vychladnout a poté nakrájejte na tyčinky nebo kostky. Pochutnejte si na flapjacku doma, ve škole i na cestách.
1
V rendlíku zahřejte a dobře promíchejte 250 g másla, 200 g třtinového cukru, 5 lžic agávového sirupu, špetku soli a ½ lžičky skořice.
2
Do mísy nasypte 350 g ovesných vloček, 200 g datlí nasekaných na malé kousky, 100 g sušených brusinek, lžíci chia semínek a zalijte vzniklým sirupem.
3
Důkladně promíchejte. Směs rozetřete do pekáčku vyloženého pečicím papírem.
4
Pečte 40 minut v troubě na 150 °C dozlatova. Nechte vychladnout a poté nakrájejte na tyčinky nebo kostky. Pochutnejte si na flapjacku doma, ve škole i na cestách.