1
Propláchněte 300 g fazolí, zalijte je vodou a nechte přes noc namáčet. Druhý den vodu slijte, zalijte novou vodou a vařte 1 ½ hodiny doměkka. Sceďte a nechte zcela vychladnout.
2
Uvařte naměkko 4 vejce. Na zálivku promíchejte v misce lžíci rýžového sirupu, vymačkanou šťávu z citronu, špetku soli a 2 lžíce olivového oleje.
3
V salátové míse promíchejte vychladlé fazole, 250 g cherry rajčat překrojených napůl, balení salátu a hrst baby špenátu s připravenou zálivkou.
4
Oloupaná a vychladlá vejce překrojte na poloviny a položte je navrch. Dozdobte citronem nakrájeným na klínky a špetkou soli a pepře. Zdravý oběd v misce je hotový
1
Propláchněte 300 g fazolí, zalijte je vodou a nechte přes noc namáčet. Druhý den vodu slijte, zalijte novou vodou a vařte 1 ½ hodiny doměkka. Sceďte a nechte zcela vychladnout.
2
Uvařte naměkko 4 vejce. Na zálivku promíchejte v misce lžíci rýžového sirupu, vymačkanou šťávu z citronu, špetku soli a 2 lžíce olivového oleje.
3
V salátové míse promíchejte vychladlé fazole, 250 g cherry rajčat překrojených napůl, balení salátu a hrst baby špenátu s připravenou zálivkou.
4
Oloupaná a vychladlá vejce překrojte na poloviny a položte je navrch. Dozdobte citronem nakrájeným na klínky a špetkou soli a pepře. Zdravý oběd v misce je hotový