1
Fazole zalijte dostatečným množstvím studené vody a nechte alespoň 12 hodin namáčet při pokojové teplotě. Pak fazole sceďte, zalijte čerstvou vodou, přiveďte k varu a 90 minut vařte. Poté fazole slijte a nechte vychladnout.
2
Fazole rozmixujte tyčovým mixérem dohladka. Vejce spolu se sirupem vyšlehejte ručním šlehačem do světlé pěny.
3
Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné misky a s olejem dejte rozehřát nad vodní lázeň. Do jiné misky prosejte kakao spolu se sodou.
4
K vejcím opatrně vmíchejte čokoládovou směs, rozmixované fazole a nakonec kakaovou směs. Vše promíchejte na lepivé těsto a vlijte do pekáčku 22 × 22 cm vyloženého pečicím papírem.
5
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 25 minut. Po upečení nechte zcela vychladnout na mřížce. Před nakrájením vložte na 30 minut do chladničky.
1
Fazole zalijte dostatečným množstvím studené vody a nechte alespoň 12 hodin namáčet při pokojové teplotě. Pak fazole sceďte, zalijte čerstvou vodou, přiveďte k varu a 90 minut vařte. Poté fazole slijte a nechte vychladnout.
2
Fazole rozmixujte tyčovým mixérem dohladka. Vejce spolu se sirupem vyšlehejte ručním šlehačem do světlé pěny.
3
Čokoládu nalámejte do žáruvzdorné misky a s olejem dejte rozehřát nad vodní lázeň. Do jiné misky prosejte kakao spolu se sodou.
4
K vejcím opatrně vmíchejte čokoládovou směs, rozmixované fazole a nakonec kakaovou směs. Vše promíchejte na lepivé těsto a vlijte do pekáčku 22 × 22 cm vyloženého pečicím papírem.
5
Pečte v troubě předehřáté na 180 °C 25 minut. Po upečení nechte zcela vychladnout na mřížce. Před nakrájením vložte na 30 minut do chladničky.