1
Opečte 360 g falafelu na 2 lžících oleje z obou stran dozlatova, přendejte na plech opatřený pečicím papírem a pečte v troubě na 160 °C po dobu 8 minut. Mezitím svařte v kastrůlku 150 ml vody, 100 g cukru, 100 ml jablečného octa a přidejte oloupané, na měsíčky nakrájené 4 cibule. Zakryjte pokličkou a po svaření odložte stranou a nechte pod pokličkou vychladnout.
2
Okurku a 4 rajčata omyjte, nechte okapat a nakrájejte na měsíčky. Na 2 lžících oleje opečte dozlatova 250 g cizrny, 2 oloupané a rozmělněné stroužky česneku, 100 g petrželky, 235 g zelených oliv a 230 g oliv kalamata.
3
Na dresink smíchejte 175 g zakysané smetany se 2 lžícemi olivového oleje, osolte a opepřete.
4
Do hluboké misky poklaďte nakrájenou čerstvou zeleninu, upečený falafel, cizrnovoolivovou směs, nakládanou cibulku a 2 lžíce hummusu.
1
Opečte 360 g falafelu na 2 lžících oleje z obou stran dozlatova, přendejte na plech opatřený pečicím papírem a pečte v troubě na 160 °C po dobu 8 minut. Mezitím svařte v kastrůlku 150 ml vody, 100 g cukru, 100 ml jablečného octa a přidejte oloupané, na měsíčky nakrájené 4 cibule. Zakryjte pokličkou a po svaření odložte stranou a nechte pod pokličkou vychladnout.
2
Okurku a 4 rajčata omyjte, nechte okapat a nakrájejte na měsíčky. Na 2 lžících oleje opečte dozlatova 250 g cizrny, 2 oloupané a rozmělněné stroužky česneku, 100 g petrželky, 235 g zelených oliv a 230 g oliv kalamata.
3
Na dresink smíchejte 175 g zakysané smetany se 2 lžícemi olivového oleje, osolte a opepřete.
4
Do hluboké misky poklaďte nakrájenou čerstvou zeleninu, upečený falafel, cizrnovoolivovou směs, nakládanou cibulku a 2 lžíce hummusu.