1
Do misky prosejte 230 g cukru a 2 lžičky škrobu. Přidejte bílek, pár kapek vymačkané šťávy z citronu a vymíchejte do lesklé polevy. Citronovou šťávu přidávejte postupně, abyste získali potřebnou konzistenci polevy.
2
Polevu rozdělte do 7 menších misek. Vytvořte pomocí potravinářských barviv následující odstíny polevy: žlutou, tělovou, tu získáte smícháním žluté a trochy růžové, světle růžovou, tmavě růžovou a černou.
3
Ve zbývajících 2 miskách nechte jednu polevu bílou a druhou obarvěte 1/2 lžičky holandského kakaa dohněda.
4
Polevy přendejte do cukrářských sáčků a zdobte vychladlé upečené perníčky. Nechte zaschnout.
1
Do misky prosejte 230 g cukru a 2 lžičky škrobu. Přidejte bílek, pár kapek vymačkané šťávy z citronu a vymíchejte do lesklé polevy. Citronovou šťávu přidávejte postupně, abyste získali potřebnou konzistenci polevy.
2
Polevu rozdělte do 7 menších misek. Vytvořte pomocí potravinářských barviv následující odstíny polevy: žlutou, tělovou, tu získáte smícháním žluté a trochy růžové, světle růžovou, tmavě růžovou a černou.
3
Ve zbývajících 2 miskách nechte jednu polevu bílou a druhou obarvěte 1/2 lžičky holandského kakaa dohněda.
4
Polevy přendejte do cukrářských sáčků a zdobte vychladlé upečené perníčky. Nechte zaschnout.