1
V pevné vysoké sklenici rozmačkejte mátové lístky s cukrem a limetovou šťávou, nejlépe pomocí speciální barmanské dřevěné paličky, ale poslouží případně i konec vařečky.
2
Do 2 sklenic o objemu 250 ml vlijte přecezenou cukrovou šťávu a naplňte je ledem.
3
Rum a kokosový likér nalijte do shakeru, přilijte promíchané kokosové mléko a dobře protřepte. Rozlijte na led.
4
Dolijte perlivou vodou a ozdobte semínky granátového jablka.
1
V pevné vysoké sklenici rozmačkejte mátové lístky s cukrem a limetovou šťávou, nejlépe pomocí speciální barmanské dřevěné paličky, ale poslouží případně i konec vařečky.
2
Do 2 sklenic o objemu 250 ml vlijte přecezenou cukrovou šťávu a naplňte je ledem.
3
Rum a kokosový likér nalijte do shakeru, přilijte promíchané kokosové mléko a dobře protřepte. Rozlijte na led.
4
Dolijte perlivou vodou a ozdobte semínky granátového jablka.