1
Nejprve si připravte krém. V ohřáté smetaně promíchejte kakao, můžete ho případně dle chuti trochu osladit a dejte ho chladnout.
2
V míse smíchejte 180 g cukru, strouhaný kokos, sušené mléko společně s polotučným mlékem, salkem a ručně prohněťte. Pokud je těsto tužší, povolte ho mlékem a nechte 10 minut odpočinout pod fólií.
3
Z odpočinutého těsta vyrábějte malé kuličky, které jemně obalte ve zbylém moučkovém cukru a vtlačte do formičky na vosí hnízda. Do vtlačeného těsta udělejte koncem vařečky nebo prstem důlek.
4
Vychladlý krém smíchejte s čerstvým mascarpone. Krém stříkejte špičkou do připravených hnízd, přiklopte piškotem a vyklepněte z formičky.
1
Nejprve si připravte krém. V ohřáté smetaně promíchejte kakao, můžete ho případně dle chuti trochu osladit a dejte ho chladnout.
2
V míse smíchejte 180 g cukru, strouhaný kokos, sušené mléko společně s polotučným mlékem, salkem a ručně prohněťte. Pokud je těsto tužší, povolte ho mlékem a nechte 10 minut odpočinout pod fólií.
3
Z odpočinutého těsta vyrábějte malé kuličky, které jemně obalte ve zbylém moučkovém cukru a vtlačte do formičky na vosí hnízda. Do vtlačeného těsta udělejte koncem vařečky nebo prstem důlek.
4
Vychladlý krém smíchejte s čerstvým mascarpone. Krém stříkejte špičkou do připravených hnízd, přiklopte piškotem a vyklepněte z formičky.