1
Předehřejte troubu na 170 °C.
2
V těžkém kastrolu vhodném do trouby opečte na polovině sádla zprudka oba druhy masa, osolte, opepřete, podlijte vodou, přiklopte.
3
Za občasného promíchání a podlití pečte, až je maso měkké. Zatím nakrouhejte hlávkové zelí a případně překrájejte dlouhé kusy kysaného zelí.
4
Oba druhy zelí dejte do hrnce, přidejte bobkový list, nové koření, celý pepř, sušené houby, podlijte a duste doměkka.
5
Na pánvi mezitím osmahněte na zbylém sádle cibuli, přidejte klobásu a sladkou mletou papriku.
6
Jakmile jsou maso, zelí i houby měkké, promíchejte vše i s klobásou a podle chuti dosolte a dopepřete. Teprve nakonec vmíchejte rajčatový protlak a ještě chvilku povařte.
1
Předehřejte troubu na 170 °C.
2
V těžkém kastrolu vhodném do trouby opečte na polovině sádla zprudka oba druhy masa, osolte, opepřete, podlijte vodou, přiklopte.
3
Za občasného promíchání a podlití pečte, až je maso měkké. Zatím nakrouhejte hlávkové zelí a případně překrájejte dlouhé kusy kysaného zelí.
4
Oba druhy zelí dejte do hrnce, přidejte bobkový list, nové koření, celý pepř, sušené houby, podlijte a duste doměkka.
5
Na pánvi mezitím osmahněte na zbylém sádle cibuli, přidejte klobásu a sladkou mletou papriku.
6
Jakmile jsou maso, zelí i houby měkké, promíchejte vše i s klobásou a podle chuti dosolte a dopepřete. Teprve nakonec vmíchejte rajčatový protlak a ještě chvilku povařte.