1
Na pánvi nasucho orestujte mandle, ořechy a semínka.
2
Po vychladnutí rozmixujte, přidejte nasekané datle, kokosový olej a sůl. Znovu promixujte.
3
Těsto namačkejte do kulaté formy o průměru 25 cm a dejte na 20 minut chladit.
4
Želatinu nechte nabobtnat podle návodu.
5
Tři sta gramů ostružin a 300 g borůvek rozmixujte na pyré. Přidejte 2 hrsti bazalky a znovu rozmixujte.
6
Vmíchejte javorový sirup, limetkovou šťávu, kokosové mléko, kukuřičný škrob a nabobtnalou želatinu.
7
Nad mírným ohněm přiveďte za stálého míchání k varu. Přelijte do mísy a za stálého míchání nechte vychladnout.
8
Pyré přelijte na ztuhlý korpus a uložte do lednice na 4 hodiny.
9
Páj zdobte zbylými ostružinami, borůvkami a lístky bazalky.
1
Na pánvi nasucho orestujte mandle, ořechy a semínka.
2
Po vychladnutí rozmixujte, přidejte nasekané datle, kokosový olej a sůl. Znovu promixujte.
3
Těsto namačkejte do kulaté formy o průměru 25 cm a dejte na 20 minut chladit.
4
Želatinu nechte nabobtnat podle návodu.
5
Tři sta gramů ostružin a 300 g borůvek rozmixujte na pyré. Přidejte 2 hrsti bazalky a znovu rozmixujte.
6
Vmíchejte javorový sirup, limetkovou šťávu, kokosové mléko, kukuřičný škrob a nabobtnalou želatinu.
7
Nad mírným ohněm přiveďte za stálého míchání k varu. Přelijte do mísy a za stálého míchání nechte vychladnout.
8
Pyré přelijte na ztuhlý korpus a uložte do lednice na 4 hodiny.
9
Páj zdobte zbylými ostružinami, borůvkami a lístky bazalky.