Užijte si lahodnou italskou pizzu bez lepku! Tento snadný recept zahrnuje směs na pečení, rajčatovou passatu, mozzarellu, cherry rajčata a šunku. Těsto nechte kynout přes noc pro výraznější chuť. Pečte dozlatova a ozdobte čerstvou bazalkou. Ideální pro každou párty!
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Italská
Bezlepkové
Párty
Hlavní chod
Ingredience
Složení
1 porcí
Bezlepková směs na pečení 500 g
Voda 350 ml
Droždí bezlepkové 8 g
Cukr krupicový 1 plž
Olej olivový 30 ml
Rajčatová passata BIO 200 ml
Mozzarella BIO 240 g
Rajčata cherry 6 ks
Šunka bezlepková 6 plát.
Bazalka sušená 1 člž
Bazalka čerstvá 2 hrs.
Česnek 1 strouž.
Pepř
Bezlepková směs na pečení 500 g
Voda 350 ml
Droždí bezlepkové 8 g
Cukr krupicový 1 plž
Olej olivový 30 ml
Rajčatová passata BIO 200 ml
Mozzarella BIO 240 g
Rajčata cherry 6 ks
Šunka bezlepková 6 plát.
Bazalka sušená 1 člž
Bazalka čerstvá 2 hrs.
Česnek 1 strouž.
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!