1
Všech 200 g kešu ořechů namočte do vody a dejte přes noc do lednice. Do menšího hrnce dejte 200 g ostružin, 90 g malin, vlijte 3 lžíce vody, 50 ml javorového sirupu a 2 lžičky šťávy z citronu. Směs provařte 10 minut, až trochu zhoustne. Omáčku nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
2
Mezitím rozmixujte 120 g granoly s 5 datlemi, až se vše promíchá. Nakonec propracujte směs rukama.
3
V mixéru rozmixujte scezené kešu ořechy, 100 ml kokosového mléka, 20 ml javorového sirupu, 1 lžičku šťávy z citronu, 1 lžičku vanilkového extraktu a špetku soli. Mixujte, až vám vznikne krém.
4
Směs z granoly rozdělte na dno skleniček. Přelijte je připraveným krémem a nakonec přidejte ovocný kompot. Skleničky ozdobte zbylými čerstvými ostružinami, malinami a snítkami rozmarýnu. Stačí už jen zabořit lžičku a lahodný dezert vychutnat!
1
Všech 200 g kešu ořechů namočte do vody a dejte přes noc do lednice. Do menšího hrnce dejte 200 g ostružin, 90 g malin, vlijte 3 lžíce vody, 50 ml javorového sirupu a 2 lžičky šťávy z citronu. Směs provařte 10 minut, až trochu zhoustne. Omáčku nechte vychladnout na pokojovou teplotu.
2
Mezitím rozmixujte 120 g granoly s 5 datlemi, až se vše promíchá. Nakonec propracujte směs rukama.
3
V mixéru rozmixujte scezené kešu ořechy, 100 ml kokosového mléka, 20 ml javorového sirupu, 1 lžičku šťávy z citronu, 1 lžičku vanilkového extraktu a špetku soli. Mixujte, až vám vznikne krém.
4
Směs z granoly rozdělte na dno skleniček. Přelijte je připraveným krémem a nakonec přidejte ovocný kompot. Skleničky ozdobte zbylými čerstvými ostružinami, malinami a snítkami rozmarýnu. Stačí už jen zabořit lžičku a lahodný dezert vychutnat!